dimarts, 26 de maig del 2009

De Girona a Santa Afra

Sortida en bicicleta per la tarda, desprès d'un dia de feina agafo la "cabra" i a rodar una mica per les rodalies de Girona.
No te gaire dificultat, son uns 27 quilòmetres que comencen pels carrers en direcció a Fontajau, un cop allà baixem cap al parc i creuem el pont per sota. Agafem el camí de terra i ja no el deixem.

Es el camí del Llémena, una pista en direcció Sant Gregori sense tocar l'asfalt. Només quan apareixem al polígon s'ens crea un dubte però si continuem pel carrer de la Nestlé arribem al final a una mena de parc, allà en paral·lel a l'autopista trobem la continuació de la pista, l'agafem i a continuar rodant.

Arribem a Sant Gregori i agafem carrers en direcció el Veïnat de l'Esglesia, abans d'arribar tornem a la pista del Llémena senyalitzada i ja no la deixem.

Continuem recte fins que trobem un riu i una pas que hem d'agafar, un cop a l'altra

banda agafem l'asfalt cap a l'esquerra i aquesta carretera ja no la deixem, passarem per un pont on està indicat el restaurant Les Brases i un cop allà continuem sempre cap a dalt sense deixar la carretera.

Un cop que aquesta s'acaba ja hem arribat a l'esglèsia de Santa Afra,fem quatre fotos i beure aigua.

Un vegada allà la baixada per on hem vingut fins la cruïlla del Veïnat de l'Església. Girem a la dreta i agafem direcció el Castell.
Continuem per asfalt fins la cruïlla que va cap a Sant Grau o Sant Gregori, anem cap al poble.
Apareixem a la zona esportiva, i tot desprès tornem a agafar el camí del Llémena.

Continuem fins a Fontajau i allà Rambla Xavier Cugat, Parc de la Devessa i en direcció a casa.

Sortida de uns 100 minuts sense cap dificultat i ideal per anar rodant tranquil.



Track GPS