divendres, 16 de gener del 2009

Montfullà

El dia anterior anava per la banda de Sant Daniel i l'Anella verda i avui he agafat la bici i me dirigit per la banda sud de Girona. He començat a casa i m'he dirigit cap a les hortes de Santa Eugènia agafant el camí a l'antiga fàbrica Marfà. Allà he enllaçat amb el carrilet cap a Olot, un cop he sortit del pas inferior que travessa l'AP7, un cop creuat el pas inferior he anat tirant recte pel carrilet.

He agafat la primera cruïlla que hi ha en direcció Salt, cap a Bescanó esta tot enfangat i he decidit anar per pista asfaltada o en bon estat, he passat per la hípica i he tornat a creuar l'AP7 per un pas inferior fins sortir a Salt. Allà he agafat direcció l'Espai Gironès passant pel carrer de la BMW, he creuat el pont i al polígon de Torre Mirona he continuat per la carretera que va direcció Vilablareix, es asfaltada i al matí poc transitada. He continuat per la carretera fins a la cruïlla del camí de Mas Pi, he enllaçat amb el de Cal Curt i he tornat a sortir a la carretera de Vilablareix.

Allà he tirat fins l'encreuament amb els Deu Roures, he agafat el camí desprès he baixat pel polígon de Mas Aliu. He girat i he tornat per la carretera en direcció Salt, un cop a l'alçada de la part nova del polígon he girat a l'esquerra i he pujat pel camí cap a Montfullà, me passejat entre els xalets i he baixat en direcció la carretera que ve de Bescanó, allà he agafat el carrer Major de Salt i me dirigit a casa.

En total no se quants quilòmetres he fet ja que encara porto el "cuenta" sense bateria, però la sortida es com la de l'Anella verda, sense dificultats ni pujades pronunciades, encara que agafes una mica de carretera i s'ha d'anar al tanto.
Abans d'arribar a casa m'he aturat al rentador de cotxes per fotre-li una dutxeta a la bici, important que si no desprès...