dijous, 15 de gener del 2009

L'Anella Verda

Aquesta setmana ha sigut bastant productiva, dimecres vaig agafar la bici i com estava tot enfangat de les nevades i pluges dels dies anteriors vaig decidir anar per pistes i llocs nets, recordava de la sortida a peu anterior que a la cruïlla de la Font de Ferro es podia agafar l'anella verda.


A les dotze agafava la bici a casa i prenia el carril bici al c/Montnegre en direcció Passeig d'Olot, un cop allà vaig baixar pel c/Güell fins la Plaça Prudenci Bertrana, sempre sense deixar el carril bici, un cop allà en direcció a la Devesa i del parc al Pont de Pedret(únic lloc on surto del carril bici) en direcció Sant Daniel, allà la carretera de la Vall fins la cruïlla de la Font de Ferro i el Castell de Sant Miquel, i el començament del passeig matinal.


Allà deixem la cruïlla a mà dreta i seguim recte, un cop continuem ens trobem un encreuament, aquest no l'agafem i prosseguim, una mica més enllà trobem la nostra cruïlla, si continuem recte comença la pujada a Sant Miquel, si agafem la pista de l'esquerra entrem a l'anomenada Anella Verda de Girona, esta indicada amb unes fites on hi ha dibuixat un cercle verd.
Un cop agafada continuem la pista sense cap dificultat, es una pista en perfecte estat i sense cap dificultat, ideal per passejar. Tot seguit deixem la pista de terra i entrem a l'asfalt, aquí hem d'estar atents ja que al fer el canvi hem de dirigir-nos a la dreta.


Un cop agafada la carretera, molt tranquil·la ja ens dirigim cap a Campdorà, allà sortirem a la carretera de Palamós, pots continuar recte en direcció sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter, jo vaig agafar en direcció Pont Major i un cop entrant a Girona agafar el lateral al costat del riu fins el Pont de Pedret i tornar per on havia començat. Arribava a casa una hora i mitja desprès i uns 22 quilòmetres més o menys, el comptador es va quedar senyal durant una estona i no va marcar res, desconec quanta estona va estar així que el càlcul és aproximat.
Una bona passejada per aquells dies en que vols agafar la bici i desconnectar sense fer grans històries o per començar a agafar la bici.
AL dia següent vaig fer una semblant però per Girona Sud, però ja comentaré.